Klaipėdos krepšinio mėgėjų lyga - finišo tiesiojoje

Klaipėdos krepšinio mėgėjų lyga - finišo tiesiojoje 2124

Klaipėdos krepšinio mėgėjų lyga pasiekė finišo tiesiąją ir šią savaitę finišuos dar vienas, 14 metus skaičuojančios Klaipėdos mėgėjų lygos, sezonas.

Nuo spalio mėnesio prasidėjusios tikros mėgėjiškos miesto pirmenybės pritraukė 14 komandų, kurios vienija įmonės darbuotojus, kolegas, draugus ir ilgus metus kartu rungtyniaujančius žaidėjus.

Pastaraisiais metais Klaipėdos krepšinio mėgėjų lygos (KLKML) sezonas finišuoja kovomis dėl 3 skirtingų taurių.

Balandžio 4-ąją įvyks "VS-Express" sporto klubo įsteigtos taurės finalas, kuriame kausis po kurio laiko į lygą sugrįžę, šio sezono Klaipėdos krepšinio federacijos taurės čempionai "Autoegida" ir šiame sezone debiutavusi "Flamingo" ekipa. Šios ekipos šiame sezone buvo susitikusios jau 2 kartus, abu kartus pergales šventė "Autoegida" ekipa. 

Balandžio 5-ąją dėl "Olybet" taurės į kovą stos 4 ekipos. Mažajame finale, kurio startas 18 val. 45 min., susitiks dvi šio sezono lygos debiutantės: draugų suburta "Baltic Wave" ekipa, kuri kiek netikėtai sezono gale iškovojo kelias pergales iš perkopę "Karinių jūrų pajėgų" ekipą pateko tarp 4 stipriausių šios taurės komandų ir Dariaus Joskaudo iniciatyva suburta komanda "D.J. Team", kurios tikslas ugdyti jaunąją kartą ne tik sporto mokyklose, bet sukuriant sąlygas rungtyniauti, sportuoti ir tarp vyrų mėgėjų.

Didžiajame "Olybet" taurės finale susikaus ilgamečiai lygos dalyviai, daugybę abejos komandos žaidėjų lygoje rungtyniauja ne vieną sezoną ir puikiai pažysta vieni kitus. Kovoje dėl aukso susitiks "OverSize" ir "Kombinatas United" ekipa, kurių jauni lyderiai yra nusiteikę atiduoti visas jėgas ant parketo. Vieninteliame šio sezono tarpusavio susitikime pergalę šventė "Kombinatas United" ekipa.

Balandžio 6-ąją nuo 13 val. miesto lygos pirmenybes vainikuos "Mero" taurės kovos, stipriausios Klaipėdos krepšinio mėgėjų komandos kovos dėl pagrindinių šio sezono prizų. Praėjusiais metais finale kritusi "Novatransa" šiemet sieks iškovoti pirmąjį "Mero" taurės auksą finale, kurių varžovas taip pat, sieks savo pirmojo "Mero" taurės aukso, tai reguliariojo sezono nugalėtojus pusfinalio serijoje 2:1 įveikusi "VPA Logistics" ekipa. Dėl bronzos kausis, ko gero, labiausiai patyrusi miesto pirmenybių komanda "Amber" , kurie buvo priversti pripažinti varžovų pranašumą pusfinalio serijoje 0:2, o jų varžovai šį sezoną praktiškai be pralaimėjimų iki atkrintamųjų keliavusi "Švarūs Langai" ekipa.

Finalinę lygos dieną taip pat įvyks 30-asis Klaipėdos Snaiperis "Čempionai" konkursas, kuriame bus pagerbti bent kartą šiame turnyre triumfavę dalyviai, jo organizatoriai ir visi atvykę čempionai turės teisę susikauti dėl tikrojo čempionų titulo.

Visi finalai vyks Sporto bazių valdymo centro sporto salėje adresu Dariaus ir Girėno g. 10. 


‹ atgal
KLKML © 2024

uždaryti

A lyga

B lyga

C lyga

IT lyga

uždaryti