2017-2018 metų sezonas

2017-2018 metų sezonas 6

 

Gerbiami komandų vadovai, treneriai, žaidėjai

kalendorinė vasara jau žengia į pabaigą, tad norime priminti Jums, kad artėja naujasis Klaipėdos krepšinio mėgėjų lygos (KLKML) sezonas, kuriame lyga pasitiks Jus naujomis spalvomis.

Nuo rugsėjo mėnesio visą informaciją apie lygą, jos planus, bei krepšinio naujienas matysite naujame portale - www.klaipedoslyga.lt.

Sezono startą pradėsime kartu su naujausia „FIBA LiveStats“ statistikos programa, kuri leis komandų sirgaliams ir krepšinio gerbėjams stebėti rungtynių eigą gyvai, o po rungtynių statistikos protokolas portale atsiras vos per kelias minutes.

Esami ir nauji lygos partneriai patikino, kad tikrai turėsite dėl ko pasistengti ir kovoti, nes daugės įvairių nominacijų, prizų visiems lygos dalyviams.

Artimiausiu metu pateiksime oficialių krepšinio aprangų gamintojų pasiūlymus, kuriais galėsite pasinaudoti, atnaujinti savo sportinę aprangą, būdami Klaipėdos krepšinio mėgėjų lygos bendruomenės dalimi.

Lygos formatas

2017-2018 m. sezonui komandų paraiškos dalyvauti KLKML taurėse bus priimamos nuo rugsėjo pradžios (registracijos formas išsiųsime el.paštu ir patalpinsime internetinėje svetainėje).

Komandos galės teikti paraiškas dalyvauti dvejose taurėse:

Aukštesnio pajėgumo mėgėjų taurė: „Mero Taurė“, kurioje dalyvauja praėjusių metų „Mero“ taurės stipriausios ekipos bei kitos norinčios registruotis (vietų skaičius ribotas).

„Eurelijaus Žukausko“ taurė, registruojasi visos norinčios komandos.

*Planuojama papildoma „Paguodos“ taurė, kurioje varžysis komandos nepatekusios į atktrintamąsias arba iškritusios iš čempionato po pirmojo etapo. (Šios taurės formatas priklauso nuo būsimo komandų skaičiaus lygoje).

Detalus čempionato pravedimo formatas, grupių bei atkrintamųjų modelis bus pristatytas per komandų vadovų susirinkimą po paraiškų priėmimo termino pabaigos.

Startinis mokestis

Galutinis startinis mokestis priklauso nuo užsiregistravusių komandų skaičiaus (tai lemia rungtynių skaičių, papildomas organizacines išlaidas).

Preliminariais skaičiavimais startinis mokestis bus panašus kaip ir praėjusiais metais (830 eur.), tačiau į tą mokestį bus įskaičiuotos žaidėjų licencijos, papildomos paslaugos.

Sporto salės

Esame atviri su Jumis ir norime informuoti, kad bandome gauti lėšų sporto salių nuomai su lengvatomis, kad galėtume pasiūlyti Jums išsinuomoti sales varžyboms, treniruotėms už prieinamą kainą.

 

Mes dirbame ne dėl savęs, mes dirbame dėl Jūsų.


‹ atgal
KLKML © 2024

uždaryti

A lyga

B lyga

C lyga

IT lyga

uždaryti